​Tyverialarm for et tryggere og mere sikkert hjem

Har du behov for en tyverialarm eller et alarmsystem? Hos aut. el-installatør Herluf Jø​rgensen A/S kan vi hjælpe både private, erhverv og det offentlige, og vi har særligt mange kunder fra Padborg, Tinglev og Kruså. 

Med vores alarmer skaber vi et mere trygt og sikkert hjem eller arbejdsplads, og så tilbyder vi endda vores alarmanlæg helt uden abonnement. Det skal desuden nævnes, at du hos os både kan vælge en alarm med og uden kamera, og vores alarmer og systemer kan ligeledes fås med stemmestyring.

Vi garanterer, at du vil kunne mindske risikoen for indbrud markant enten hjemme i privaten eller på din arbejdsplads med en alarm fra os – og så tilbyder vi endda vores service til en billig pris.​

Lang historie med kvalitet og service

Med mere end 50 års erfaring leverer vi installationsarbejde i topklasse, hvor kundens behov altid er i fokus. Vores tilfredse kunder og brug af de bedste materialer garanterer kvalitetsarbejde i alle henseender.

Faglig ekspertise og opdateret teknologi

Vores elektrikere er opdaterede med den nyeste teknologi og viden i branchen. 

Kundetilfredshed er vores prioritet

​​Vi er stolte af vores tilfredse kunder, der har ført os til vores position i dag. Vælg os som din samarbejdspartner og få udført kvalitetsarbejde, der lever op til dine forventninger.

Gode anmeldelser på Google

Læs hvad vores kunder siger her!

stjerner

Altid super service og et firma man kan stole 100% på. Eneste elektriker firma i lokal området jeg ville bruge.

Dan Andresen

stjerner

Hurtigt og præsis, kort sagt en aftale er en aftale.

Heinrich Nielsen

stjerner

Der er god forbindelse

Lars Clement

Find et alarmsystem der passer til dit behov

Er du således på udkig efter en alarm til hus til konkurrencedygtige priser, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Vi tilbyder både privatalarm og husalarm billigt, og vi vil desuden kunne være behjælpelige for det offentlige og erhvervskunder. Vi har stor erfaring i branchen, hvorfor vi ved, hvor det giver mest mening at installere alarmer.

Grundet den store erfaring tilbyder vi desuden mange forskelligartede løsninger, så du som kunde er garanteret et resultat, der tilfredsstiller dit behov, og som gør dig mest tryg.​

Vi har således en løsning for alle typer af kunder, og endelig skal det nævnes, at vi tilbyder professionel rådgivning og altid indgår i tæt dialog med kunden.

Få professionel vejledning til dit valg af alarmsystem eller tyverialarm

Leder du efter en tyverialarm eller et alarmsystem, behøver du ikke lede længere. Vi har en løsning til alle typer kunder, så du er sikret et resultat, der gør dig tryg. Vi tilbyder desuden alarmer uden abonnement, og med vores løsninger mindsker du risikoen for et indbrud markant. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i form af alarmer og alarmanlæg, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan enten komme i kontakt med os ved at ringe til telefon 74 67 10 78 eller ved at skrive til e-mail jan@hjas.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig og sikre din bolig eller arbejdsplads bedst muligt.​

Få en erfaren el-installatør til at kigge på dit problem

Udfyld vores formular i dag, og lad os få en snak om jeres situation.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kan også kontaktes på telefon eller mail

Ring til os på telefon: 74 67 10 78
eller skriv en mail til jan@hjas.dk

Kontakt

Herluf Jørgensen A/S, Installationsfirma

Jernbanegade 11, 6330 Padborg​

Klik her for rutevejledning

CVR:15110996

Brug for en kyndig elektriker?

Bestil service nu!

74 67 10 78

-eller send en mail: jan@hjas.dk

white-facebook-fill