4,4 ud af 5 stjerner på Google

Læs hvad vores kunder siger her!

★ ★ ★ ★ ★

Altid super service og et firma man kan stole 100% på. Eneste elektriker firma i lokal området jeg ville bruge.

Dan Andresen

★ ★ ★ ★ ★​

Hurtigt og præsis, kort sagt en aftale er en aftale.

Heinrich Nielsen

★ ★ ★ ★ ★​

Der er god forbindelse

Lars Clement

Elektrikerfirma med årelang historie

Bag vores virksomhed gemmer der sig en historie, der strækker sig over et halvt århundrede. Det er denne historie, der har gjort Herluf Jørgensen A/S til det elektrikerfirma, det er i dag.

Firmaet blev stiftet i 1966 af elektriker og el-installatør Herluf Jørgensen og hans hustru. I hele 25 år drev de virksomheden ud fra de grundlæggende værdier om kvalitet, grundighed og højt niveau af service. I 1991 blev det lavet om til et aktieselskab og fik navnet Herluf Jørgensen A/S. 

Herefter tog elektrikerne Jan Christensen og Ejnar Gram over, og vi driver den dag i dag virksomheden med fokus på de oprindelige gode gamle værdier.

Jan Christensen blev i oktober 2017 ene-ejer af firmaet.

Vi har fokus på kvalitet og service

Firmaets fortsatte eksistens og lange historie vidner om, at vi leverer installationsarbejde i særklasse med kundens ønsker og behov som førsteprioritet.

Vores tilfredse kunder har ført os dertil, hvor vi er i dag, og derfor kan du være sikker på at få udført et stykke kvalitetsarbejde, som er i orden i alle henseender, hvis du vælger os som din samarbejdspartner.

Vi anvender udelukkende de bedste materialer på markedet og holder os løbende opdateret på den nyeste teknologi og viden inden for branchen. Vi er desuden medlem af BLUE INSTALL, som er din garanti for optimale og sikre løsninger fra en elektriker med uddannelse og kvalitetssikring i orden.

Har du spørgsmål til vores elektriker?

Har du spørgsmål, vil du gerne vide mere om vores ydelser, eller ønsker du eventuelt at bestille en elektriker hjem til dig, kan du ringe til os på telefon 74 67 10 78 eller sende os en e-mail på jan@hjas.dk.

Få en erfaren el-installatør til at kigge på dit problem​

Udfyld vores fromular i dag, og lad os få en snak om jeres situation​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Find os her​

Herluf Jørgensen A/S, Installationsfirm

Jernbanegade 11,

6330 Padborg

Kontakt

Telefon: 74 67 10 78

​E-mail: ​​jan@hjas.dk​

CVR: 15110996

Din garanti for kvalitet