Ring til os på

Tlf: 74 67 10 78

eller skriv til

jan@hjas.dk

Her finder du os

Frøslevvej 81 C,

6330 Padborg, Danmark

Styringer

Få smarte styringssystemer til både hjem, maskiner og maskinanlæg fra Herluf Jørgensen A/S. Vi tilbyder vores ekspertise og indsigt i de forskellige styringer for både private, erhverv samt offentlige institutioner.

PLC-styring

Vi laver blandt andet PLC-styringer til mindre maskiner og maskinanlæg. Med PLC er der tale om en programmerbar enhed, som populært sagt fungerer som robottens hjerne. Med PLC-styring kan stort set alt tilsluttes og programmeres, som du ønsker.

Du har altså et utal af muligheder med PLC-styring, og du kan bruge mange forskellige styringsværktøjer til systemet. PLC’en kan for eksempel styres gennem:

  • Følere/sensorer
  • Fjernstyringsenheder
  • Bluetooth-enheder
  • Og mange flere.

IHC-styring

Med intelligente bygningsinstallationer fra Herluf Jørgensen A/S kan du udstyre dit hjem med markedets førende produkter inden for styring. IHC-programmering giver dit hjem en smart styring af elinstallationerne og et fleksibelt kommunikationsnetværk, som giver øget komfort, fleksibilitet og sikkerhed.

Med IHC-styring kan du få individuelt tilpassede løsninger med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger både inden for PLC og IHC er du meget velkommen til at kontakte os på telefon74 67 10 78, mail jan@hjas.dk eller via vores kontaktformular, som du finder her på siden.

​​

​Firmaoplysninger

Herluf Jørgensen A/S

​​CVR: 15110996

Vi er medlem af: