Ring til os på

Tlf: 74 67 10 78

eller skriv til

jan@hjas.dk

Her finder du os

Frøslevvej 81 C,

6330 Padborg, Danmark

​Eleftersyn

For at beskytte køber og sælger i forbindelse med en hushandel er det lovpligtigt med et eleftersyn. Står du derfor overfor et salg eller et køb af en bolig, kan du med fordel kontakte Herluf Jørgensen A/S med henblik på at få foretaget et professionelt eltjek.

Autoriseret og godkendt elinstallationsrapport

Vi er et elinstallationsfirma som af Sikkerhedsstyrelsen er blevet autoriseret til at udarbejde elinstallationsrapporter i forbindelse med eleftersyn.

Elinstallationsrapporten er en skriftlig rapport, som sælger skal bruge til en ejerskifteforsikring. Rapporten indeholder resultater af gennemganen af bygningens elinstallationer. Af rapporten fremgår det, hvorvidt installationerne er funktionsdygtige og lovlige.

Hvad indebærer et eleftersyn?

Ved et eleftersyn bliver alle elinstallationer kontrolleret og vurderet. Vurderingen omfatter blandt andet:

  • Stikprøvekontrol af materiel bag afbrydere, stikkontakter og lampeudtag
  • Besigtigelse af eltavler
  • Kontrolmåling af fejlstrømsafbryder
  • Gennemgang af lavvoltsinstallationer
  • Elinstallationernes antal og dimensionering
  • Samt meget mere.

I elinstallationsrapporten anvendes der samme karaktersystem som i tilstandsrapporten. Karaktersystemet går altså fra IB (Ingen Bemærkninger) til UN (Undersøges Nærmere). Når vi har udarbejdet en elinstallationsrapport, gælder den i 1 år. Herefter skal der laves en ny.

Har du yderligere spørgsmål til eleftersyn og elinstallationsrapporter, eller kunne du blot tænke dig et uforpligtende tilbud, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

​Firmaoplysninger

Herluf Jørgensen A/S

​​CVR: 15110996

Vi er medlem af: