Ring til os på

Tlf: 74 67 10 78

eller skriv til

jan@hjas.dk

Her finder du os

Frøslevvej 81 C,

6330 Padborg, Danmark

Vores Arbejdsområder

Hos Herluf Jørgensen A/S udfører vi alle former for opgaver inden for elinstallationer. Vi tilbyder i denne forbindelse alt lige fra projektering og rådgivning til montering og vedligeholdelse.

Vi har en bred kundegruppe som består af både private, erhverv og offentlige institutioner.

Professionel og kvalitetsorienteret opgaveløsning

Vælger du Herluf Jørgensen A/S til opgaven, er du garanteret solide løsninger baseret på professionel erfaring og høj kvalitet. Vi udfører en bred palette af opgaver. Blandt andet i forbindelse med:

  • Netværk
  • Varmepumper
  • Nybygning
  • Styring (herunder IHC)
  • Samt meget mere.

Derudover tilbyder vi også el-eftersyn, hvor vi kan tjekke nuværende elinstallationer efter, så du er sikker på, at de er sikre og overholder alle lovregler.

For at læse mere om vores kernekompetencer kan du læse mere her på hjemmesiden.

Kunden i centrum

Vi lægger vægt på en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan en opgave løses i overensstemmelse med kundens forventninger og behov. Derfor sørger vi altid for at tage dig med på råd både før, under og efter enhver opgaveløsning.

Som en ekstra service har vi 24 timers døgnservice. Er uheldet derfor ude, kan du til enhver tid kontakte os. Vi rykker ud hele døgnet, så du ikke behøver bekymre dig længere tid end højst nødvendigt.

Fra vores base i Padborg kører vi ud til vores kunder, hvor vi gerne besigtiger en opgave og dertil giver et uforpligtende tilbud.

Ønsker du yderligere information end du kan finde her på siden, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os via telefon 74 67 10 78, mail jan@hjas.dk eller vores kontaktformular, som du finder her.

​Firmaoplysninger

Herluf Jørgensen A/S

​​CVR: 15110996

Vi er medlem af: